ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Φιλμ συσκευασίας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Φιλμ συσκευασίας

ΣΤΑ ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΗ

Θερμοσυρρικνούμενο φιλμ – συγκαταλέγεται στα βιομηχανικά προϊόντα και δημιουργείται σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τον εξοπλισμό του.

Stretch  φιλμ  χειρός  και  μηχανής –  συγκαταλέγονται στα βιομηχανικά προϊόντα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις.

Φιλμ LDPE για λαμινάρισμα –  βιομηχανικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που απευθύνονται σε βιομηχανίες μεταποίησης, οι οποίες αφού τα συγκολλούν με άλλα υλικά BOPP, όπως αλουμίνιο, PET κ.λπ., τα τυπώνουν και κατόπιν εφοδιάζουν με αυτά βιομηχανίες τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και άλλων καταναλωτικών προϊόντων.

Σάκοι συσκευασίας – στα προϊόντα συσκευασίας περιλαμβάνονται επίσης, οι σάκοι μεταφοράς, οι οποίοι παράγονται από LDPE ή HDPE και διατίθενται σε μεγάλο εύρος διαστάσεων και χρωμάτων, καθώς και οι ταινίες συσκευασίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά στρωμάτων, χαλιών, μοκετών, ρούχων,  λιπασμάτων, ζωοτροφών κ.λπ.»

SHRINK HOOD

Φιλμ συσκευασίας

Θερμοσυρρικνούμενο film σωλήνας παλετών με πιέτες.  Πολυστρωματικό υλικό COEX.

Διατίθεται για αυτοματοποιημένη συσκευασία ειδών σε παλέτες, αλλά και σε σάκους για χειροκίνητη θερμοσυρρίκνωση. Παρέχει σταθερότητα  κατά την αποθήκευση και μεταφορά των παλετών. Προστατεύει από την σκόνη, το νερό, τις καιρικές συνθήκες και την φθορά που μπορεί να  προκαλέσουν.
Μπορούν να εκτυπωθούν με έως και έξι χρώματα με UV προστασία για 12 μήνες.

Χρήση:

Σε βιομηχανίες που διαθέτουν αυτόματη συσκευασία παλετών, όπως  οικοδομικών υλικών (π.χ. τούβλα),  προϊόντων γυαλιού, και σε άλλες  βιομηχανίες.

Το Shrink Hood παράγεται ανά παραγγελία και οι προδιαγραφές του ακολουθούν τις προδιαγραφές της μηχανής του πελάτη, αλλά και το είδος που συσκευάζεται.

ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΜ – SHRINK ΦΙΛΜ

Φιλμ συσκευασίας

Το θερμοσυρρικνούμενο ή shrink φιλμ που παράγεται από την βιομηχανία EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. διατίθεται σε όλο το εύρος των διαστάσεων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και είναι κατάλληλο για πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, αλλά και για απλές γραμμές μικρών παραγωγών που διαθέτουν φούρνο θερμοσυρρίκνωσης.

Το υλικό των shrink φιλμ είναι συνήθως πολυαιθυλένιο LD-LLDPE.

Για τη δημιουργία του shrink φιλμ υπάρχει πλήρης συνεργασία της εταιρείας με τον πελάτη, έτσι ώστε το προϊόν να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες εξοπλισμού και τα είδη που θέλει να συσκευάσει.

Η επιλογή του υλικού του φιλμ και ο καθορισμός των τεχνικών προδιαγραφών (διαστάσεις, πάχος, σκληρότητα, διαφάνεια, συντελεστής τριβής, ποσοστό συρρίκνωσης κ.λπ.) γίνεται κατόπιν συνεργασίας των τεχνικών της εταιρείας μας με τους τεχνικούς της εταιρείας του πελάτη για την δημιουργία του πιο κατάλληλου προϊόντος ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις της εφαρμογής (ταχύτητα παραγωγής, αντοχή συσκευασίας, εμφάνιση).

Οι εφαρμογές είναι πολλές και συνεχώς αναπτύσσονται νέες.

 • Πολυσυσκευασίες (multi-packs) διαφόρων κλάδων
 • Εμφιαλωμένου νερού
 • Φιαλών & Κουτιών Αλουμινίου Αναψυκτικών & μπύρας
 • Τροφίμων & ποτών (γυάλινων ή πλαστικών φιαλών, κονσερβών, πλαστικών ή χάρτινων κουτιών)

Τέλος, το shrink φιλμ διαθέτει υψηλές μηχανικές ιδιότητες και δύναμη συγκράτησης, ώστε η τελική παλετοποίηση να είναι εύκολη και ασφαλής.

PAPER LIKE FILM

Φιλμ συσκευασίας
 • Αντικαθιστά το MICRO EMBOSSED Film.
 • Υφή λεπτού χαρτιού, απαλό και ευχάριστο στη χρήση.
 • Διατίθεται σε πλάτος 8μ έως 25μ.
 • Παράγεται σε διάφορους χρωματισμούς.

PEELABLE FILM

Φιλμ συσκευασίας

Χρησιμοποιείται από converters για λαμινάρισμα με άλλα φιλμ (PET/PVDC). Διαθέτει καλές κολλητικές ιδιότητες με διάφορα υποστρώματα.

Ιδιότητες Easy Peel:

 • Τελική εφαρμογή σε συσκευές τροφίμων
 • Παράγεται σε διάφορα πλάτη και πάχη

ANTISTICK SHRINK FILM

Φιλμ συσκευασίας
 • Δεν κολλάει με το shrink φιλμ.
 • Εφαρμόζεται σε συσκευασία πολυσυσκευασιών.
 • Παράγεται σε διάφορα πλάτη και πάχη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.

ΦΙΛΜ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Φιλμ συσκευασίας

Φιλμ υψηλής ποιότητας, εκτυπωμένο ή ατύπωτο, κατάλληλο για αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής χωρίς φούρνο θερμοσυρρίκνωσης. Η συνεργασία μας με τους πελάτες διασφαλίζει την δημιουργία του κατάλληλου εικαστικού για μία εκτυπωμένη συσκευασία υψηλών προδιαγραφών.

Η επιλογή ποιοτικών μη τοξικών μελανιών γίνεται με αυστηρότητα και οι αποχρώσεις ελέγχονται συστηματικά για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. H αυστηρή τήρηση των διαδικασιών σύμφωνα με το ISO 9001/2015 εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και απόλυτη επαναληψιμότητα.

Χρησιμοποιείται ποικιλία εγκεκριμένων υλικών με διαφορετικές μηχανικές, χημικές και οπτικές ιδιότητες ανάλογα με τις απαιτήσεις, όπως πολυαιθυλένιο υψηλής ή χαμηλής πυκνότητας (LD-LLD-HD PE), πολυπροπυλένιο απλό ή εξελασμένο (CAST PP, OPP).

Τα υλικά έχουν εφαρμογή σε βιομηχανικούς κλάδους όπως χαρτικών, ειδών ενδυμασίας, τροφίμων, ατομικών καταναλωτικών ειδών, ειδών αρτοποιίας, φαρμάκων, φυτοφαρμάκων, ειδών καθαρισμού και ποικίλες άλλες εφαρμογές.

ΦΙΛΜ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Φιλμ συσκευασίας

ΑΤΥΠΩΤΟ – ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΦΙΛΜ

Εκτυπωμένα Φιλμ σε ρολά (φύλλο ή σωλήνα) σε πλάτος έως 2,50 μέτρα.