Συμμετέχουμε στις παρακάτω εκθέσεις το 2021:

Index world's leading nonwovens exhibition

28-30/09/2021

 

Η EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. συμμετέχει στο σημαντικό έργο της δημιουργίας ράμπας ΑΜΕΑ στο Κουφονήσι που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η Eurofilm Μάντζαρης Α.Ε. ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας ειδών προσωπικής προστασίας (#ppe).

Η EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή κοινοπραξία CEFLEX με στόχο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

Η EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. συμμετέχει στο ερευνητικό έργο Εθνικής εμβέλειας ΒΙΟΣΤΡΟΦΗ για την ελαχιστοποίηση περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά brand στον τομέα της γεωργίας τόσο στη βαλκανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, η ΑGROTICA, μας φιλοξένησε και φέτος δίνοντάς μας την σκυτάλη, ώστε να διευρύνουμε τον εμπορικό προσανατολισμό μας.

Η πρόληψη των περιβαλλοντικών κινδύνων αποτελεί προτεραιότητα για την EUROFILM Μάντζαρης Α.Ε.

Καθώς μεγαλώνουν οι απαιτήσεις των αγορών για ποιοτικό φιλμ, οδηγηθήκαμε στην δημιουργία και νέων γραφείων για να καλύψουν το τμήμα εξαγωγών.

Στο πλαίσιο του επενδυτικού μας προγράμματος για το έτος 2019, προχωρήσαμε σε ακόμα μία επένδυση 1.700.000€ για πρωτοποριακή τεχνολογία και εξοπλισμό φιλμ λαμιναρίσματος.

 

Η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων είναι προ των πυλών και είμαστε πανέτοιμοι να παρουσιάσουμε τις εξελίξεις στα Αγροτικά Προϊόντα που παράγει η εταιρεία μας.