ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα τελευταία νέα της εταιρείας μας

Η πρόληψη των περιβαλλοντικών κινδύνων αποτελεί προτεραιότητα για την EUROFILM Μάντζαρης Α.Ε.

Καθώς μεγαλώνουν οι απαιτήσεις των αγορών για ποιοτικό φιλμ, οδηγηθήκαμε στην δημιουργία και νέων γραφείων για να καλύψουν το τμήμα εξαγωγών.

Στο πλαίσιο του επενδυτικού μας προγράμματος για το έτος 2019, προχωρήσαμε σε ακόμα μία επένδυση 1.700.000€ για πρωτοποριακή τεχνολογία και εξοπλισμό φιλμ λαμιναρίσματος.

 

Η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων είναι προ των πυλών και είμαστε πανέτοιμοι να παρουσιάσουμε τις εξελίξεις στα Αγροτικά Προϊόντα που παράγει η εταιρεία μας.

Μια ακόμα χρονιά παρουσίας στην σημαντικότερη έκθεση του κλάδου. Με άρμα την συνεργασία και στόχο την εξέλιξη στον τομέα των υλικών συσκευασίας και των βιομηχανικών πλαστικών συνεισφέραμε με τις προτάσεις μας με πρωτοποριακά προϊόντα αντοχής κι ευελιξίας.

 

Η  EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε.,  συμμετείχε στην 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και εφοδίων, AGROEXPO 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Μισεδάκειο Στάδιο του Δήμου Ιεράπετρας από 09 έως 12 Μαΐου.

 

Με ηχηρή παρουσία, συμμετείχαμε για άλλη μια χρονιά στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση του κλάδου. Με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη στον τομέα των γεωργικών και βιομηχανικών πλαστικών συνεισφέραμε με τις προτάσεις μας και με πρωτοποριακά προϊόντα αντοχής κι ευελιξίας για τον αγρότη.

Η εταιρεία μας EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. συνεπής στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, συμμετείχε στην 25η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA 2014 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

Όπως κάθε χρόνο η εταιρεία EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε συμμετείχε με τις Θυγατρικές της εταιρείες MANTZARIS INTERNATIONAL SRL και EUROPLAST SRL στην Αγροτική έκθεση INDAGRA 2017 που πραγματοποιήθηκε από 29/10/2017 – 02/11/2017 στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία.

Η εταιρεία μας EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση της PLMA’s WORLD OF PRIVATE LABEL που πραγματοποιήθηκε στο AMSTERDAM από τις 20 έως τις 21 Μαΐου 2014.